zomer 

 

Tijdens de eerste Flitsavond is het duidelijk dat nog veel mensenssen met vakantie zijn.

 

We zijn met maar 15 vrouw/man.

Jan B heet ons welkom.
Frans vraagt namens het bestuur wanneer we doorkrijgen wat de opdracht wordt voor de seizoenswedstrijd. Aangezien bijna alle leden van de programmacommissie er niet zijn krijgen we niet een duidelijk antwoord. Frits vertelt wel dat ze over een actueel onderwerp dachten. Het zou fijn zijn als de programmacommissie ons op de hoogte brengt van hun ideeën.

Hierna begint Jan B. met de presentatie van de vakantie/zomerfoto’s.
Gelukkig hebben sommigen van de afwezigen wel foto’s ingestuurd, zodat er een heel scala aan fraaie beelden voorbijkomt. We waren in Nederland, in Europa en zelfs in Afrika en Nieuw-Zeeland. Ook een paar vogelhutten werden bezocht. Het was echt een mooie gevarieerde serie foto’s…al of niet aangevuld met verhalen over hoe en wat en waar.

Frits had zijn glasbalshooter (zelfgemaakt om met glazen bol aparte foto’s te maken) meegebracht… die hadden we voor de avond begon al bekeken. (staat trouwens ook op zijn facebook-account)
Hij liet nog een serie foto’s zien die hij hiermee gemaakt had. Een paar heel verbluffend mooie! (maar daar zat ook wel een groot stuk fotobewerking in….specialistenwerk.)
Misschien toch inspiratie voor anderen.

Al met al een leuke avond waar we konden genieten van de resultaten van een prima fotoclub!