Aanwezig: Victor, Elly, Edwin, Maartje, Ton, Sharon

SOPPEN

Er staat een nieuwe SOP gepland op zaterdag 12 januari. Een middagje foto's maken op de markt en in de oude binnenstad van Amersfoort met aansluitend een borrel en een etentje bij 'Meneer de Pastoor' om het 'flitsende' jaar 2002 weer vol goede moed te beginnen. Ton zal Debbie en Miriam hierover berichten en een reservering maken bij 'Meneer de Pastoor'.

WEDSTRIJD

Er blijkt wat onduidelijkheid te zijn over het wedstrijdthema! Het is de bedoeling dat wij 14 maart per persoon maximaal 6 foto's meenemen waarvan er 3 doorgestuurd zullen worden naar Erwin. Welke 3 foto's je instuurt voor de wedstrijd is en blijft je eigen keuze. Ook al heeft de rest van de groep daar een andere mening over!! Wel belangrijk is dat het formaat 20x30 of 20x20 MOET zijn zodat in ieder geval het formaat de foto niet positief of negatief kan beïnvloeden.

EXPOSITIE

Keuze 1: Brasserie
Maartje heeft met de eigenaar gesproken en die was best enthousiast!!

  • Het grootste voordeel is dat het zo ongeveer het meest centrale punt van Woudenberg is.
  • Een klein nadeel is dat er veel raam is en weinig muur dus bevestiging wordt lastig. Maar dit kan misschien opgelost worden door een bevestigingssysteem te maken vanaf het plafond zodat er twee lijsten tegenover elkaar komen te hangen en je dus zowel van binnen als van buiten een foto kan bezichtigen.
  • Dit brengt mij meteen bij het volgende punt en dat is dat de lijsten dus hetzelfde moeten zijn.
  • Het handigst is dus dat die lijsten door één persoon ingekocht worden. De kosten van de lijsten komen voor eigen rekening (blijven dus ook in eigen bezit). 
    De maat van de foto's moet ook hetzelfde zijn. het passe-partout mag verschillend zijn, hoewel het wel een beetje op elkaar afgestemd moet worden.
  • Wij denken zelf aan 2 foto's per persoon dus dan heb je totaal 16 foto's.
  • Horizontaal of verticaal??? (moet nog besproken worden)

Met bovenstaande informatie kunnen Maartje en Miriam weer verder onderhandelen met de eigenaar van de Brasserie. Er moet vooral duidelijkheid komen in de bevestigingsmogelijkheid (misschien moet een handige man daar even naar kijken... Victor, Edwin, Ton????) en het aantal foto's dat we mogen exposeren.

Nog even voor alle duidelijkheid: De foto's die al bij Erwin in de etalage staan komen dus NIET in de Brasserie te hangen!!!