FOTOketting3De foto-ketting gaat voortvarend door de ‘ kring'.

Nog niet iederéén heeft zich op een A-4tje voorgesteld.

De foto' s waaruit de burgemeester kan kiezen hebben een formaat van 10 x 15 Maar dan moet er wel iets te kiezen zijn..... dus snel inleveren maar bij Elly (negatieven moeten dan wel beschikbaar zijn).

Na sluitingstijd van de vorige Camp avond werd het idee geopperd om het reeds nieuw gekozen onderwerp ‘weersgesteldheid’ voor de THEMAWEDSTRIJD (2004) te complementeren met een drieluik (lees vorig verslag) of zelfs te laten vervallen voor een ‘vrij’ drieluik. Maartje zal de ‘stemmers‘, die er deze avond niet bij aanwezig zijn, informeren over een eventueel nieuw thema.

Ter herinnering wordt nogmaals vermeld dat het onderwerp voor de seizoenswedstrijd NATUUR is en in de maand mei ingeleverd dient te worden. Het idee is een dag later geopperd om voor de jury een groep kinderen te vragen bijv. van de scouting.

Omdat we een actieve ‘kring’ zijn en er veel creativiteit van de leden verlangd wordt is het goed om naar tips te luisteren waaronder de volgende: bij de Xenos en de Hema zijn voor zeer leuke prijsjes passe-partout 's en of lijsten te koop.

Na de pauze waren er veel foto's te bewonderen, ook een voorstelling op een laptop.

En dan een extra sopje, vertrek om 12.00 uur bij EUy we gaan naar Eindhoven voor de ijssculptuur tentoonstelling. Nog 1 nachtje slapen en dan met pyjama naar de -12* Brrrr. Omdat ik zelf 1 van hen ben bij deze een kort verslag : Met z'n zevenen in een luxe privé touringauto lekker weg effe bukken voor de parkeer garage en dan snel betalen en hup naar de watercloset en de cameraaaaaaas stand-by. Ja iederéén heeft goed naar de tips geluisterd van Walter want er moet niet geflitst worden bij Flits en Brrrrr, binnen is het koud maar ohhhhh. wat een mooie ijs-uitsnedes waaronder aan de linkerkant een beer op een snowboard en kijk aan de overkant een complete molen van ijs en dan.....nee, stop effe terug nog een foto maken van die vrouw met mooie vormen en een hoed. Geweldig, met tussendoor een kop koffie en weer plassen van de kou en weer naar de instelling van de camera kijken en weer die hal in om weer een stuk of 30 plaatjes te schieten. En om 18.00 uur arriveerde een vrolijk stel veilig de thuishaven om aan te schuiven aan de onderweg besproken lekkere maaltijden.