Wapen woudenbergAlweer zijn er 4 weken om en iedereen klikt en ja iedereen is druk met foto’s, de computer en het uitwerken van de - door ons zelf aangedragen! - opgelegde opdrachten en het is zo zomer. Nou ja eerst effies genieten van de wolkenpartijen en de pasgeboren lammetjes en wat dacht je van de bloemetjes die zich zo hup uit de knop bloot geven. Prachtig!

De avond in de Camp wordt begonnen met het doorgeven van de mensen die zich voor deze avond hebben afgemeld. Henk en Ria konden niet en Yvonne en Hans vierden samen de verjaardag van Yvonne maar dat werd me een feest want ze waren ook nog eens echt 30 jaar in de ‘echt’ verbonden. Maartje zorgde snel voor een boeketje met de felicitaties van de ‘flitsers' en in de Camp werden de opgestoken vingers geteld: 7 slagroom en 1 appel.

Voorzitster Elly had na het lezen van de door ons ingevulde vragenformulieren toch het idee dat er te weinig ideetjes voor het komende seizoen waren bedacht.

Let op.... Mededeling.....de komende (over 14 dagen) ‘Breggen-avond’ wordt gevuld met de 5e aflevering van de DIGI-cursus...let op! Bij ERWIN !!

Let op... reacties op de mail betreffende exposeren...en HAANTJESDAG graag beantwoorden per e-mail. Voor 1 mei a.s. foto’s t.b.v. kaartjes met negatief of alleen een cd met uitleg van inhoud afgeven op de digi-avond aan Marianne en Y+H.

Rondje WOUDENBERG nog deze maand (digi camera). Wat is de bedoeling? Weet je nog die prachtige digivoorstelling met muziek over Elburg. Marianne gaat deze ook maken over Woudenberg en heeft 1000 foto’s op cd nodig. Wie helpt haar (nog deze maand)? Bel een ander om te SOP-en of ga alleen op pad in Woudenberg.

Duidelijk over de natuurwedstrijd is het volgende..... de 20-30 lijn maar ook een ander kleiner formaat is goed, scouting is jury, een lijst en of passe-partout hoeft dus niet maar dan wel op zwart karton geplakt en graag voor 27 mei inleveren. Naam op achterzijde, stickertje of zo. Nanda verzamelt het.

Edwin zorgt voor een duidelijke stap voor stap beschrijving van de digi-cursus.

Toen foto‘s kijken maar helaas geen laptop...maar...Jannie...bedankt! Na 30 minuten werd het donker, het licht ging uit en de snaveltjes toe.