KVRLieve mensen.....effe luisteren, op deze manier opent Elly de "meeting" van de flits kring en start gelijk met de eerste mededeling dat Klaas hedenavond het verslag schrijft.

Het 'dagelijks'(?) bestuur Maartje, Ria, Edwin en Elly ook wel het regelclubje genoemd is van mening dat, nu de flitskring zo snel - fors is gegroeid er een duidelijker structuur dient te worden aangebracht om zo het reilen en zeilen van de club goed in beeld te krijgen/brengen. Ofwel een goede manier moet worden gevonden om de organisatie te laten functioneren. Dit kost tijd dus we moeten ook weer niet te hard van stapel lopen. Het laatste lid dit seizoen geeft zich onmiddellijk op want zo'n kans laat je niet aan je neus voorbij 'flitsen' aldus de nieuwkomer. Een wachtlijst wordt aangelegd voor nieuwe leden om er een niet al te rommelig seizoen van te maken.

Op de volgende 'Breggen' avond worden er pasfoto's van ons gemaakt voor de 'clubcard' (kom a.u.b. een kwart uurtje eerder)

Dan iets veel leukers We gaan extra 'SOPpen' (gelukkig niet shoppen). In de 1e week van januari gaan we een bezoek brengen aan de IJssculpturen te Eindhoven alwaar we in de kou gaan flitsen. 22 november op zaterdag een SOP plat op je buik avond bij Edwin (vertrek om 19.00 uur bij van der Breggen en denk erom dat de 'vloer' niet geveegd is).

Er worden materialen aangeschaft waar een ieder lid uit kan lenen en daarvoor moet je weer bij K-14 zijn.

Op de volgende 'Camp-sores' moet je de 'doorkijk wedstrijdfoto('s) inleveren onder u welbekende voorwaarden. Ook graag een foto (10 x 15 waarvan een negatief aanwezig is) voor in de burgemeesterskamer inleveren. (Iets met Woudenberg heeft de voorkeur). Dan ook maar een grote foto voor eigen expositie in het 'Camp-house'.

Ria Rooke bedankte de aanwezigen voor de 'prettige' belangstelling tijdens en na haar verblijf in het ziekenhuis. Uitleg over diafragma en sluitertijd mag eens terug komen op de agenda. Yvonne en Hans houden ons op de hoogte van een te organiseren expositie.

Marianne v.d. Hoek gaf middels een laptop een 'ooooh-ja kunst te fotograferen' SOPtocht voorstelling in de Amersfoortse grachten. Prachtig! Herkenning alom met gemonteerd geluid uit Verweggistan. Applaus!

En dan ......FOOOOTOOOS bekijken en overvragen van hoe gedaan en .... in groepjes van 4 werd lekker heen en weer gepraat. Geweldige FOOTOOS !