doorkijkjeDe mooie herfstmaanden zijn voorbij en zo zijn we weer beland op de laatste Campavond van 2003 en daarom Ta-TA-Jingelbell 'gratis' koffie met een lekker plakje cake en wat uitleg wat de avond gaat brengen.

Gezellig! Omdat er geluiden klinken van effe snel en oei, nog niet helemaal je van het is de inleverdatum voor de doorkijkjeswedstrijd verschoven naar uiterlijk 22 dec. maar dan wel thuis bij Elly.

Anja van der Krabben is uitgeflitst bij 'onze' club en op de agenda staat het kiezen van een nieuw onderwerp voor de wedstrijd van 2004. Het is geworden met net een paar stemmen meer het onderwerp... WEERSGESTELDHEID en o, ja, misschien is het wel leuk om er een drieluik van te maken maar daar gaan we volgend jaar over verder beppen.

De foto’s...
We worden gedwongen....
Om in die 'trechter' te kijken!

Je beslist zelf als je eerst maar effies wil uitleggen!

Het onderwerp 'doorkijkjes' is een onderwerp waarbij je -als niemand het ziet- toch In staat bent uit te leggen dat het een doorkijkje is!
Zo was er een man van boven de 25 die een wel heel leuke kijk heeft van het leven want hij overtuigde iedereen van 'het lijnenspel' van een onderstel van een gegoede burger uit de streek met als titel 'miss- Elly'. Welnu, het was een doorkijkje, daar was iedereen van overtuigd maar die miss Elly, waar woont ze? Neen die informatie is vertrouwelijk en ook het uitkijkje vanaf zijn zeer luxe appartement over THE OCEAN daar wilde onze brave borst niets over kwijt. Nadat iedereen was bijgekomen van deze voordracht kon de avond niet meer stuk maar er waren nog meer fotoooooos.

Neem die van.... nee weer geen namen maar dat RIET, het FORNUIS en die rustige ZWERVER, mensen wat een kwaliteit want een SCHEEL TYPETJE deed het ook zeer goed en wat denk je van een 'stel' GLAZEN. Yvonne toonde de Flitsers de flitsers van de 1e digiavond voor in ons jaarboek met als opmerking dat omdat we allemaal onze ogen open hadden het best wel eng was maar het resultaat staat!

IJS-sculpture wordt bezocht op vrijdag 9 januari, we vertrekken bij Elly 11.00