‘T klikt in de camp op donderdagavond 3 februari.

Bob en Annette schrijven de komende week een verslag over de SOP in Rotterdam.

De Fotoketting vervolgt zijn/haar weg van Annette naar Petra en zij geeft het door aan Ank en direct later weer naar Bob. Mensen, velen van ons zijn al geweest en de vaart zit er goed in.

Elly geeft het spreekrecht aan Marianne want die heeft me daar een hoop uit te leggen!

Haar bijdrage gaat over hoe je een diashow kan maken van je foto’s en daar kan je dan weer lekkere muziek aan toevoegen en samen met de ondersteuning van Walter werden de door de Flitsleden meegenomen laptops bedrijfsklaar gemaakt.

Marianne vertelde en vertelde en hoooo-stop niet zo snel want al kun je dan goed foto’s maken zoals Klaas dat wil nog niet zeggen dat je zo snel bent op de computer.
Maar Marianne had zakken vol geduld en zo was iedereen bezig en te ‘klikken’ en te zoeken en te lezen. Heel belangrijk is dat je de foto’s moet verkleinen naar maximaal het beeldformaat. Dit in verband met met de MB’s die gelijk moeten zijn aan die van de muziek.

Welnu, ik als ‘luisteraar’ ben gek op de DIRE STRAITS en FRANK SINATRA dus genoeg MB’s of zij dat DCbels?

Ook Yvonne S, het lijkt wel een gangstercode, die lag voortdurend onder tafel en riep de hulp in van Klaas die ook alleen maar zat te kijken alsof ie alles onder controle had.

En dan Petra, zij was blij dat zij niet de enige was die er de …….van snapte. Neen geef mij maar Margreet, zij hielp ten minste ieder in het rechte spoor en dat geeft de burger moed.

Over de inhoud van ons ‘klik’ spektakel halees of helaas, dan had je maar zelf op moeten letten!

Het programma wordt geruild / geswitcht / door elkaar verschoven en ook dat kon ik dus niet als wederopschrijfbaar weergeven maar dus…..zal Elly ons dit mailen. (als ik het goed heb gaat de 2e dia show naar 24 maart)

Het cursusboek inclusief de bijbehorende CD gaat ons na veel afdingen 5 euro kosten, dank je wel aan de penningmeester die er niet was maar toch.

Slaap lekker en tot de volgende keer!