feest ballonnenHet afgelopen zaterdag door de wethouder geopende uitgebreide complex de Camp heeft mooie zalen waaronder ``de poortzaal`` waar de fotokring veelvuldig gebruik van gaat maken.
Margreet start deze avond met wat mededelingen waaronder enkele afzeggingen zoals die van voorzitter Mark. Een nieuw scherm voor de beamer wordt de komende Flits avond gepresenteerd. Vanavond moeten we het doen met een scherm met voor flits onvoldoende ``kwaliteiten``. ( Henk wordt bedankt voor zijn scherm in het afgelopen seizoen) 2 nieuwe leden worden welkom geheten, hun namen zijn Hessel en Frits de Ruig. ( 4 leden staan nu nog op een wachtlijst), De themagroepjes krijgen ieder 1 persoon als aanspreekpunt voor het bestuur en later de avond volgde nog een discussie over het feit dat er nivo verschil is onderling in de thema groepjes maar dat een ieder op zijn/haar nivo fotografeert en uitlegt.

3 Flitsers zijn bereid om bij te dragen aan de verwen week voor ouderen in verzorgingshuis ``Groenewoude`` door geïnteresseerde bewoners op de foto te zetten. Marianne meldt dat de fotobond foto`s bespreekt van personen die die avond aanwezig zijn. Je kunt meedoen en rijden.

En dan de foto`s van de vakantie en andere onderwerpen:

Daar gaat ie dan uit de losse pols want ik heb niets geschreven dus even op de site aan foto`s bij namen gezocht: Dirk Jan met details van wat later een vliegtuig te zijn en Henk met een dochter in trouwjurk en Frits met een oranje 7-up mannetje of was het nou een vlammetje?, Tonnie en Jan met………..een stuk of 18 en Klaas met mooie dorpjes langs de Italiaanse kust, Ad had er ook een paar en er waren foto`s over Noorwegen en iedereen genoot van alle diversen. Titus was er ook en Walter met hele mooie foto`s of lieg ik nou?

Sicko en Inge, Suzan en Willy en Ina en Tineke en een schoen en mandarijnen en wat had Annette ook al weer? Marianne met berg foto`s

Allemaal bedankt voor deze heerlijke avond en tenslotte werden de punten geteld van de foto`s bij de opening van de nieuwe Camp en zo waren we allemaal actief.

Ben ik je vergeten dan komt dat omdat ……… Doeiiiii K-14 Klaas