blundersMarianne heet ieder welkom en is blij verrast met de grote opkomst. Ze wil de ALV zo kort mogelijk houden om ook de andere onderdelen voldoende tijd te gunnen. De secretaris maakt het verslag van de ALV.

Mededelingen:

Het thema voor de jaarwedstrijd is WIT.

Als je mail verstuurt naar iedereen let er op dat je vanaf nu het goede mailadres gebruikt  Dus let op: met .com.

Er staan nog 2 mensen op de wachtlijst. Mensen die op de wachtlijst staan mogen wel deelnemen aan SOP’s.

De LED’s worden weer in de zomerperiode gegeven.

Dick heeft een opdracht losgepeuterd. Voor een schoonmaakbedrijf mogen wij een foto afleveren van 'de kantoorbutler'. Dick stuurt nog toe wat de opdracht inhoudt en welke prijs ermee gewonnen kan worden.

Afke is achterover gevallen op haar rug. Ze is er vanavond wel, maar moet binnenkort een zware operatie ondergaan. We wensen haar alle sterkte toe.

Klaas wijst nog even op de seizoenwedstrijd, laatste Campavond voor de vakantie. Onderwerp is ‘beweging in de steeg’

We zijn uitgenodigd door Wageningen op dinsdag 4 maart om daar een presentatie van ons werk te laten zien. We hopen op een grote deelname. Reacties graag naar Margreet.

Het bestuur en de PC krijgen een welverdiend applaus voor hun inzet. BEDANKT voor jullie geweldige inzet voor onze fotokring.

Na de ALV laat Marianne ons heel veel missers zien die publiekelijk in grote bladen zijn gepubliceerd. Haar presentatie heet ‘betrapt’
Ze laat niet alleen bloopers, maar ook (te) sterk PS werk zien. Marianne krijgt een applaus voor deze bijzondere presentatie.

Ook Martijna en Evelien doen het ieder apart.
Martijna laat een serie foto’s zien van restauraties van gebouwen, t.w. De Dromedaris in Enkhuizen en de Remise in Amsterdam. De Zuiderzeeballade en Aan de Amsterdamse grachten versterkten de beelden nog.
Evelien liet de verhuizing naar het nieuwe ziekenhuis de revue passeren. Eerst was er wat geschiedenis, toen het Elisabeth en de Lichtenberg. De verhuizing op zich en een kijkje in het nieuwe ziekenhuis.

Het was weer een geweldige en interessante Flitsavond.