Aanwezig zijn maar liefst 32 Flitsers

_IGP1443Marianne verwelkomt ons. Omdat er enkele leden zijn die nog niet heel lang bij de club zitten, stelt ieder zich even voor, zodat ze in ieder geval het gezicht bij de naam kunnen denken.

Vanavond wordt van ons verwacht dat wij onze collega Flitsers een beetje kennen.

Ieder heeft een foto ingeleverd en die wordt getoond. Wij mogen raden wie de maker van de foto is. Je hoort her en der om je heen "ik heb helemaal geen vaste stijl. Ik fotografeer gewoon wat ik leuk vind".

Er zijn dan ook enkele verrassingen, die deden vermoeden dat het van iemand was, maar dat bleek niet het geval. Van Klaas verwacht je dat hij het Hens erop zet, nee dus, een portretfoto. De foto van het Hens was van Susan.

Het was echt leuk om een gokje te wagen. Enkele leden wisten toch redelijk veel goede foto’s te raden. Uitschieter was Lyonne, zij had er 16 goed!!.

De leden met de meeste eigen stijl waren Marianne (25), Margreet (22) en Dick met 21.

De Willibrorduskerkfoto’s kunnen op de site worden geplaatst.

Daarna is het tijd voor het eigen werk van de leden.

Wilma en Leny lieten ieder een serie uit hun eigen werk zien.

Wilma startte met een fotoserie, die heel divers was, sport, stad, gebouwen, vakantie etc. Natuurlijk was sportfotografie de hoofdmoot.

Leny had een serie van foto’s die zij het laatste halfjaar had gemaakt, met o.a. de Blauwe Kamer, dierentuinfoto’s (o.a. een mooi 3-luik), Ajax Arena (als Feyenoordfan)’, bloemen en vakantie.
Ieder was jaloers op de kwaliteit, maar Leny verblikte of verbloosde niet en deed het af met: "Ach we waren er toch", "Was ook leuk!!", "Grappig hè!"
Dames proficiat met de goede presentatie, een welverdiend applaus volgde.

Dick laat de collage van Karin nog zien met alfabetfoto’s.

Over twee weken is er een externe presentatie van Diana Bokje met als thema 'hoe bespreek je een foto'.

Er is dan geen DUO presentatie, die wordt verplaatst.