vergaderingFrans heet ons namens het bestuur op de ALV.
Met 25 Flitsers werd over meerdere onderwerpen, o.a. de jury voor de jaarwedstrijd, wordt stevig gediscussieerd. Ook de penningmeester heeft zijn werk goed gedaan. Hem wordt decharge verleend.
Het verdere verslag zal door het bestuur worden verzorgd.  


Het tweede deel van de avond is de presentatie van CO-groep 4, die bestaat uit Betting, Henk, Karin, Suzan en Tonnie.
Zij laten ons zien hoe je op verschillende manier (door) glas kunt fotograferen. De glazen bol is favoriet. Betting heeft er één buiten staan bij zijn huis. Dat geeft een bijzonder beeld te zien van het gebouw aan de overkant “op z’n kop”.
Ook heeft hij een kopspiegellamp gebruikt bij zijn foto’s. Henk heeft de stop van een karaf flink opgepoetst. Dit heeft hetzelfde effect als een bol.
Zelfs onze koningin Maxima kwam voorbij. De cognacglazen deden het ook goed. Karin heeft ook in de bol gekeken. De tuin-set en de kersthuisjes gaven een mooi effect.
Suzan moest op haar buik om de krokussen mooi in haar bol te krijgen. Ze had met voetje mooi weggewerkt met blaadjes. Ze was er zelfs voor naar Wijk gereden om het kasteel en molen te kieken. Even angstig toe de bol los op een bankje lag.
Tonnie was aan het experimenteren geweest (half)volle en lege glazen. Wit en zwart in de achtergrond werd in de glazen omgedraaid.
De makreel achter de glazen, de buitenste met en de middelste zonder water, gaven het effect dat de staart en de kop omgedraaid stonden t.o.v. het lijf.

Na deze presentatie kwamen de resultaten van de product fotografie aan de orde.
Ab liet eerst een overzicht zien van alle foto’s. Daarna ieder afzonderlijk. Per tafel moest een product van hun voorkeur worden gekozen. Er waren twee producten die evenveel stemmen hadden.
Suzan en Jan mochten de lekkere chocolade Pyramides samen delen.
Leuk idee Ab.

Volgende Flitsavond: 
BRAINSTORMEN OVER PROGRAMMA ONDERDELEN VOOR HET NIEUWE SEIZOEN. Denk vast na over onderwerpen die jullie in het programma willen (en welke beslist niet).
Onderwerpen kunnen jullie sturen naar Ab naar het mailadres:    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iedereen bedankt voor je inzet en meedenken.