stad_en_mens-def-2

 Ab heet ons allemaal welkom.

 

De opkomst is matig met maar 22 van de 38 leden

Frans W zegt dat hij graag wat meer duidelijkheid krijgt over de datums dat bepaalde foto's moeten worden ingeleverd, b.v. de dobbelsteenfoto. In principe staat dat allemaal op de site. Toch een puntje om op te letten

Voor de pauze verzorgt Ab de presentatie van de groep Architectuur/Stad en mens. De leden van de groep hebben allemaal een serie ingestuurd. (de groep bestaat uit Ab, Henk tT, Jan B., Prisca, Suzan, Willy, Wim M, Yvonne). 4 waren op stap in Utrecht en 4 in Amersfoort plus nog wat werk eerder/elders gemaakt.
Er kwam van alles voorbij. Een aparte blauwe bal dat een pand moet worden, het Eemhuis, diverse plafonds en bibliotheken, foto’s uit Groningen, Hengelo, Leiden., Luik. Een grote variëteit aan mooie architectuurfoto’s en daarna nog een stel die onder Stad en mens vielen, Amersfoort mooi in de avond, grachten en steegjes en de lapjesmarkt in.
Het was een mooie verzameling en terecht applaus voor de groep.

Pauze

Na de pauze werden we in 4 groepen verdeeld en mochten we aan de hand van een aantal vragen op papier brainstormen over het programma van het afgelopen
seizoen en vooral over het komende seizoen. Met de tips en suggesties die uit alle groepen naar voren komen kan de programmacommissie weer aan de slag om er een leuk seizoen van te maken. Succes !!

Rond 10 uur klaar. Een geslaagde avond.