ballonFlits gaat los!
Het nieuwe seizoen van Flits is gestart met een ballonSOP in Barneveld en Karin had alles tot in de puntjes geregeld.

Met 12 hobby fotografen werd het park betreden en Klaas mocht zo door de kassa heen want hij had z`n Flits bodywarmer aan en gaf zich uit voor de krant te fotograferen. Karin was ook zo slim maar dacht niet aan de tekst. Op naar de perstribune want ook dit had Karin voorgesteld. Alle fotografen werden prima ontvangen en kregen een consumptiemunt gratis evenals een mooi plekkie op de hoogste rij. Flits, flits eh…..klik-klik en de 1e proefopnamen werden gemaakt. Ook mochten wij Flitsers, ehhh persfotografen 2 aan 2 mee tussen de ballonnen om close up foto`s te maken. Goed geregeld! Flits gaat los en de 1e ste ballonnen gaan de lucht in. Gewone maar ook hele mooie waaronder een haan ( zou die uit Woudenberg komen? ) en een smurf en een molen, wel 35.

Toen werd het donker en ging Yvonne B los, ze klom boven op een mand van een ballon en flits weer een foto. Suzan mocht ook poseren maar de meeste lol hadden de flitsers bij Yvonne, gewoon effe languit met de armen gespreid, lachhe! Tonnie ging de ballon in en kwam terug met mooie ``plaatjes``. Frans en Laura eh eigenlijk ging iedereen z`n / haar gang en op de Flits presentatieavond zal er nog lang over worden nagepraat. Suzan had een goed idee……. Achter de waterlinie om zo ook spiegeling te flitsen. Jammer van de felle lampen en dus toch maar niet. Klaas ging de hort op en lekker op een andere plaats zodat ie andere foto`s kon schieten. Toch maar even terug naar de plek van Suzan en…. Ta-ta-taaaaaa de felle lampen waren uit en ….. wereld foto`s! . Terug op de tribune maakte hij de rest nog even gek met de mooie spiegeling die direct naar de krant wordt verstuurd. Suzan wil met de ballon mee als deze foto heeft gewonnen bij de wedstrijd.
Het was een heerlijke SOP en om 23.45 uur werd even naar huis gebeld met de mededeling dat we over een half uurtje thuis zijn.