Aanwezig: 19 Flitsers

clubkasMarianne heet ons welkom.

Betting heeft voor de club een leuke verrassing. De Clubkasactie van de Rabobank heeft 465,65 opgebracht voor Flits. Rabobank bedankt!

 

Marianne meldt nog dat als je jezelf in de groepsmail met meerdere mailadressen aanmeldt, je op al die adressen ook de mail van Flits krijgt. Mail verzenden aan de groepsmail van Flits kan alleen via de daar aangemelde mailadressen.

Verder wordt er nog gevraagd om de enquête (themagroepen) nog in te vullen die Puck aan iedereen heeft toegestuurd.

Wolter meldt namens de programmacommissie dat op 23 juni de foto’s worden getoond van de 4-jaargetijden. Inzendingen graag z.s.m. insturen naar Wolter.

Daarna laten de themagroepen via de beamer foto’s van het afgelopen jaar zien.

Puck heeft de Macrogroep verzorgd, Martijna de Natuurgroep.

Jan laat zien hoe hij twee gezichten aan elkaar plakt met behulp van foto's van Marianne.

Yvonne P. laat nog enkele straatfoto’s zien. Ook laat zij in het kader van 2 x 2 foto’s zien uit Kopenhagen. Een gebouw, vanaf een boot genomen en twee mensen op een bank, waar ook een beeld op zit. Lijkt net of het beeld met deze mensen meepraat.

Tenslotte toont Marianne uit de themagroep Beeldbewerking (voorheen Crea) hoe je met NIK filters kunt werken. Deze themagroep gaat zich volgend seizoen meer richten op kennisdeling. Haar presentatie was gericht op het omzetten naar zwart/wit en is terug te vinden op het ledengedeelte.