beweging_steegAfke is vanavond weer aanwezig. Ze is geopereerd aan een afgescheurde meniscus.

Kees presenteert het programma voor 2014-15. Er zitten veel afwisselende zaken in. Soms doen, soms luisteren en kijken. Daarna weer opdrachten. We gaan ook nog een keer naar Digishop, waar we bloemen fotograferen. We moeten vooral veel fotograferen. Meerdere SOP’s zijn er opgenomen.

Het onderwerp voor de seizoenswedstrijd 2015 is BIZAR. In het bestuur wordt nog besproken of het tijdstip van deze wedstrijd misschien vervroegd of later moet vanwege de vele mensen die in juni op vakantie gaan. Nu zijn er ook maar 13 foto’s ingeleverd voor de wedstrijd ‘beweging in de steeg’

Het programma 2014-2015 wordt op de site gezet.

Na de presentatie worden de wedstrijdfoto’s neergelegd en voorzien van een nummer. Na een korte pauze mogen we zelf gaan jureren. Als alle formulieren zijn ingeleverd worden de punten geteld en mogen wij van de club een drankje halen.

Dan volgt de uitslag. Frits en Kees verzorgen het geheel op een leuke wijze. Het lijkt erg moeilijk om te beschrijven wat beweging en een steeg is. Er zijn weer veel verschillende foto’s. Sommige zijn echt archiefwerk, anderen zijn er heel bewust mee bezig geweest. Nadat alle foto’s, op 5 na, de revue zijn gepasseerd, komt het spannende moment, de top-5 ligt nog op de stapel.

Op de 5e plaats eindigt Inge (11 pnt) , Jan wordt 4e (16 pnt). Yvonne, die een jongen en haar hondje hollend in een achtersteegje had gefotografeerd werd 3e met 22 punten. Tonnie eindigt op de 2e plaats. Zij had een vrij donker steegje in Amersfoort opgezocht. Een oude fiets tegen de muur en een persoon in het wit die echt bewoog. Foto vanaf de grond genomen.

Winnaar werd tenslotte Suzan, die ook in Amersfoort was geweest. Zij had het laat gemaakt om de goede beweging erin te krijgen. De grote kerk in Amersfoort als achtergrond en een paar dames aan de wandel die voor de beweging zorgden. De dames moesten wel een paar keer op herhaling om de juiste foto te krijgen. Allen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Aan een gezellige avond en een mooi seizoen komt vanavond een einde. In september beginnen we weer met frisse moed aan een heel nieuw programma. Allen een fijne zomer toegewenst.