Aanwezig 22 Flitsers.

beweging_steegHet lijkt erg moeilijk om te beschrijven wat beweging en een steeg is. Er zijn weer veel verschillende foto’s. Sommige zijn echt archiefwerk, anderen zijn er heel bewust mee bezig geweest. Nadat alle foto’s, op 5 na, de revue zijn gepasseerd, komt het spannende moment, de top-5 ligt nog op de stapel. Frits en Kees verzorgen het geheel op een leuke wijze.

Aanwezig 26 Flitsers.

BloemDick heet ons welkom en in het bijzonder Karin Zitzmann, een nieuw lid.
Het bestuur heeft besloten het aantal leden iets uit te breiden omdat enkele leden er zeer onregelmatig zijn en er daardoor ruimte is voor mensen die al lang op de wachtlijst staan.

Vanavond zetten we de bloemetjes buiten. Gevraagd was om een foto van een bloem mee te nemen en die te presenteren. Nadat we een rondje langs de tafels hadden gemaakt werden de twee foto’s van de gebroeders De Ruig er als eerste uitgepikt.

2014 04 10 Flits Ei_0002 kleinVanavond gaan we ‘Pasen’ in beeld brengen. Suzan en Marijke hebben veel spullen meegebracht die gefotografeerd kunnen worden. Er is zelfs een ministudio, verse eieren en paaseitjes.

Aanwezig 28 Flitsers en twee gasten.

lichtMarianne heet ons welkom. Vanavond staat het vervolg van “het licht van de oude meesters” op het programma. De verschillende groepjes die een opdracht hadden meegekregen, waren “goed” aan het werk geweest, met verrassende resultaten. Per lichtsoort was een groepje gevormd.