Ad_vogelFrits heet ons allen welkom. Vraagt of er nog mededelingen zijn. Marianne wil graag nog eens benadrukken dat de SOP’s op de site staan en vraagt of iedereen die meegaat zich daar wil aanmelden. Is overzichtelijker dan per mail.

Frits gaat de foto’s presenteren die in opdracht van Johan Huizing van Het Flitshuis gemaakt moesten worden. Een foto met scherp onderwerp en onscherpe achtergrond en een foto met hetzelfde scherpe onderwerp en scherpere achtergrond... met gebruik van een flitser. Frits legt heel in het kort de ideeën van Johan nog even uit. Frits, Puck, Marijke, Suzan, Hessel, Marianne, Jo, Ad, Ab, Martijna, Klaas en Wolter hebben foto’s ingestuurd…de één met meer succes dan de ander. Het bleek een pittige opdracht. Tijdens het bekijken van de diverse foto’s kwamen nog vragen naar voren en was er ook nog volop discussie. Frits had alles weer prima voorbereid en kreeg verdiend applaus.

Tijd voor koffie o.i.d.

Na de pauze is het de beurt van de Natuur/Macro groep. Lyonne heeft aan de leden gevraagd 3 foto’s in te sturen en zij heeft er een powerpoint presentatie van gemaakt. Tonnie, Karin, Martijna, Leny, Jo, Klaas, Jan, Ad, Lyonne en Margreet hebben foto’s ingestuurd. Landschappen, waterpartijen, herten, ondergaande zon en mooie luchten,  paddenstoelen, bomen in de mist, duinlandschap in mist en bij helder weer… van alles kwam langs. De kwaliteit van de foto’s was niet gering. De leden van deze groep hebben hun draai wel gevonden☺. Dank aan Lyonne! Ook zij kreeg applaus.

Einde van een leuke avond weer.