sneeuw

Corine heet ons welkom op deze doe-avond.

Frans meldt namens het bestuur dat er een nieuwe laptop is aangeschaft. Mogelijk wordt de beamer volgend jaar vervangen. We hopen weer op geld uit het RABO-fonds.

Vanaf het nieuwe jaar wordt Jo penningmeester van Flits.

Frans vraagt de expositie/wedstrijdcommissie z.s.m. een mail rond te sturen met betrekking tot het onderwerp/voorwaarden voor de jaarwedstrijd, zodat iedereen nogmaals weet waaraan de foto’s moeten voldoen.

Voor de avond op 6 december moeten foto’s in de Dropbox worden geplaatst van de opdracht van de natuurgroep korte/lange sluitertijd.

Op 21 december komt Willem Wernsen een presentatie geven over portret/straat en reportagefotografie.

Binnenkort wordt er een keer uitleg gegeven over de website van Flits. Meerdere zaken werken nog niet goed omdat we niet weten hoe het moet. Marianne bereidt dit voor.

Zo nu is het tijd voor winterse foto’s. Corine en Tonnie hebben enkele pekken gecreëerd waar sneeuwfoto’s gemaakt kunnen worden. Meerdere bussen spuitsneeuw gaan er vanavond doorheen.

Yvonne heeft haar eigen kacheltje meegenomen en nog meer attributen. Ab loopt rond in een ski outfit en Klaas heeft zijn doorlopers meegenomen. Karin laat zich helemaal ondersneeuwen vanavond. Yvonne posteert onze zwerver (Ad) op de grond. Een echte “Yvonne” creatie.

Iedereen is heel fanatiek, mede omdat de organisatie een gepaste prijs heeft uitgeloofd voor het perfecte plaatje. Wat een bedrijvigheid, de één verdring(k)t zich voor de ander voor de juiste positie. Kun je iets naar voren, iets naar links/rechts. Zo ging het door. Er kwamen heel positieve geluiden van de leden voor deze doe-avond.

Let op: Voor degene die mee willen doen aan de wedstrijd van deze avond: Maximaal 3 foto’s insturen. Ze moeten naar Corine en naar Tonnie gestuurd worden!!!

Einde van een geweldige avond. De schoonmaakploeg is nog een hele poos bezig om de vloer te ontdoen van sneeuw.