oliedruppelsWolter heet ons welkom en vraagt of er nog mededelingen, vragen of opmerkingen zijn.

Jo meldt dat er op 21-4 in Austerlitz een open dag is over Nordic Vissen. Er zijn foldertjes.

Yvonne vraagt nogmaals om foto’s voor de expositie. Er gaat regelmatig iets fout bij het opsturen. Zij heeft de leden waarvan zij nog geen foto’s heeft een mail gestuurd. Ze vraagt deze alsnog/nogmaals op te sturen. Ook als je niet mee wilt doen, dan dit graag even afmelden.

Wolter meldt dat op 19 april het avonddeel over smartphone fotografie niet doorgaat omdat zich hiervoor niemand heeft aangemeld om er een programmaonderdeel van te maken. Willy zegt dat zij het niet goed begrepen had. Zij is in een experimentele fase met haar telefoon. Wie weet een andere keer. 19 april kunnen er nu foto’s getoond worden van de SOP naar Amerongen (Avondfotografie) en van de oliedruppelfotografie, wat wij vanavond gaan oefenen.

Tonnie heeft de oliedruppelfotografie voor vanavond voorbereid met een aantal dames, die voor vanavond een aantal opstellingen hebben meegebracht. Ieder gaat naarstig aan de slag. Sommigen hebben andere dingen meegebracht. We zien cd'tjes verschijnen, verschillende lampjes en (glazen) voorwerpen. Ieder heeft belangstelling voor elkaars creaties en er zijn vragen over en weer. Een geslaagde doe-avond met enthousiaste mensen.

Na de pauze krijgen we lijsten met onderwerpen/verwachtingen over het programma van volgend jaar. We worden in groepjes van 4 verdeeld en ons wordt gevraagd de 4 beste dingen per onderwerp eruit te halen en de zaken die helemaal niet aanspreken te schrappen. Na een lange zit, heel veel met elkaar praten, worden de lijsten weer ingeleverd. De Programmacommissie gaat hiermee aan het werk.